Dolar 32,5111
Euro 34,9332
Altın 2.434,20
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Çağla Şimşek kimdir? Kaç yaşında, oynadığı diziler

Çağla Şimşek kimdir? Kardeşlerim dizisi ile yeniden gündeme oturan çağla şimşek ile alakalı en çok merak edilen Çağla Şimşek’in oynadığı diziler nelerdir, kaç yaşında, sevgilisi kim, nereli, kilosu kaç ve boyu ne kadar gibi soruların cevaplarını sizler için bu biyografi konusunda..

6 Nisan 2021 09:14 | Son Güncellenme: 17 Eylül 2022 22:34
Çağla Şimşek kimdir? Kaç yaşında, oynadığı diziler

Küçük Gelin dizisi ile adından söz ettiren ve o zamanlar epey gündemde kalan Çağla Şimşek, bugünlerde Kardeşlerim dizisi ile yeniden gündeme oturdu. ATV’de yayınlanan kardeşlerim dizisi 4 haftadır iyi bir reyting yakalamış, kendini izleyiciye sevdirmeyi başarmıştır. Bu hafta, kardeşlerim oyuncuları arasına yeni katılan Çağla Şimşek ile alakalı olarak merak edilen çağla şimşek kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı gibi sorulara cevap vermeye çalışacağız.

Güncelleme: Çağla Şimşek, 2022 yılında yayına başlayna Tozluyaka dizisinde Hazal Küçük karakterini canlandırmaktadır. Bu diziden sonra güzel ve genç oyuncunun instagram takipçsi sayısı 2.9 milyon olmuştur.

cagla simsek hazal kucuk tozluyaka

ÇAĞLA ŞİMŞEK KİMDİR?

Doğum tarihi 1 Ağustos 2002 olan Çağla Şimşek’in doğum yeri İstanbuldur. Bu bilgiye dayanarak kaç yaşında sorusuna direkt 2021 yılı itibariyle 19 yaşındadır diyebiliriz. Doğum yeri İstanbul olsa da aslen Karadeniz’li olan genç oyuncunun kütük Samsun’a kayıtlıdır.

Oyunculuk kariyerine 3 sinema filmi, 8 tane de dizi sığdıran genç oyuncunun çıkış dizisi olarak Samanyolu TV’nin Küçük Gelin dizisidir diyebiliriz. Dizi ve Film çalışmalarının yanı sıra birçok reklam klibinde de rol alan oyuncunun İnstagram hesabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Maşallah diyelim, 1.1 milyon takipçisi bulunuyor.  Yaptığı paylaşımlara bakarak bir analiz yaptığımızda 3-4 günde bir fotoğraf paylaştığını söyleyebiliriz.

çağla şimşek kaç yaşında

çağla şimşek kaç yaşında

Oyunculuk serüvenine Osman Yağmurdereli’nin annesine kartvizit bırakmasıyla başlayan genç oyuncu ilk olarak Elveda Derken dizisine henüz 5 yaşındayken yani 2007 yılında dahil olarak başladı.

Daha sonra 2008 senesinde Kırmızı Işık dizisinde Merve karakteri ile rol aldı. Yine aynı yılın içinde yayınlanan Kayıp Prenses dizisinde de Duru karakterini canlandırarak ilk defa başrol oyuncusu olarak bir projede yer aldı.

Takvim yaprakları 2010’u gösterdiğinde Fatma Aliye Hanım’ın hayatının anlatıldığı Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar: Nisvan isimli sinema filminde Fatma Aliye’nin küçüklüğünü canlandırarak ilk sinema filminde rol almış oldu.

Yine 2010 yılında bir birinden ünlü isimlerin rol aldığı Vay Arkadaş filminde yardımcı karakter rolünde oynamıştı. Vay Arkadaş filmini izlemediyseniz henüz, mutlaka tavsiye ederim. Ali Atay, Mete Horozoğlu, Demet Evgar ve Fırat Tanış’ın usta oyunculuklarına tanık olacaksınızdır.

Bu kadar yoğunluğun arasında yine 2010 yılında 3. projesi olan Cumaya Kalsa dizisinde Çağla karakterini canlandırarak başrol oldu. Tabii olarak zaman akıp giderken 2011 yılında Hayat Devam Ediyor dizisinde yer aldı.

Bugüne kadar tanınmış bir çocuk oyuncu olsa da asıl yıldızı 2013 yılında gösterime giren ve Türkiye’de çok ses getiren Küçük Gelin dizisi ile parladı. Küçük Gelin dizisinde Zehra karakterini canlandıran Çağla Şimşek, 2 sezon boyunca Bengi Öztürk Orhan, Arda Esen, Arzu Yanardağ, Ufuk Şen gibi isimlerle birlikte çalıştı.

Bir yandan Küçük Gelin çalışmaları devam ederken 2014 yılında Çeşme adındaki sinema filminde rol alarak, projeden projeye koşuyordu. 2015 yılında Küçük Gelin dizisinin final yapmasıyla 2 yıl ekranlardan uzak duran güzel oyuncu 2017 yılında Elif dizisi ile dönüş yaptı.

Bu dizide Reyhan karakterini canlandıran güzel oyuncumuz yine eğitim hayatına devam ettiğinden dolayı bir süre ekranlarda görünmedi. Taa ki 2021 yılında Kardeşlerim dizisinden teklif alana kadar.

Çağla Şimşek'in oynadığı diziler

Çağla Şimşek’in oynadığı diziler

ATV’de yayınlanan kardeşlerim dizisi oyuncuları arasında Celil Nalçakan, Ahu Yağtu, Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak gibi isimler yer almaktadır. 4 haftadır yayında olan diziye Ayşe karakteri ile dahil olacak olan Çağla Şimşek şimdiden merak konusudur.

Çağla Şimşek kaç yaşında?

Yukarıda da belirttiğim üzere çağla şimşek’in yaşı 19’dur. Daha doğrusu 19’unu 1 Ağustos 2021’de doldurarak 20’sinden gün almaya başlayacaktır. Henüz yaşı çok genç olması hasebiyle önü açık genç bir yetenektir. Burcunu merak edenler için Aslan olduğunu da buradan belirtmiş olayım.

Çağla Şimşek’in sevgilisi kimdir?

Bu konuda maalesef bir bilgiye ulaşamadık. Belki de yalnız takılmayı seven tiplerden biridir. İlla ki sevgilisi olacak diye bir kaide yok tabii. İnstagram hesabından da kimseyle paylaşılmış fotoğraflarını göremedik.

Kilosunun 55 olduğu tahmin ediliyor. Boyu ise 162 cm’dir. Bu vesile ile çağla şimşek kimdir başlıklı bu biyografi yazısında bu detayları da paylaşmış olalım.

Çağla Şimşek'in eski çocukluk hali

Çağla Şimşek’in küçük gelin dizisindeki ilk hali

Çağla Şimşek’in Oynadığı Diziler

  1. Elveda Derken – 2007
  2. Kırmızı Işık – 2008
  3. Kayıp Prenses – 2008
  4. Kayıp Prenses 2. sezon – 2009
  5. Cumaya Kalsa – 2010
  6. Hayat Devam Ediyor – 2011
  7. Küçük Gelin – 2013
  8. Küçük Gelin 2. sezon – 2014
  9. Küçük Gelin 3. sezon – 2015
  10. Elif – 2017
  11. Kardeşlerim – 2021
  12. Tozlukaya – Hazal Küçük-2022

Çağla Şimşek’in Rol Aldığı Filmler

  1. Tarihe Adını Yazdıran Kadınlar: Nisvan – 2010
  2. Vay Arkadaş – 2010
  3. Çeşme – 2014

Şimdilik, güzel oyuncu ile alakalı paylaşacaklarımız bu kadar olup, sözü sizlere bırakmak istiyoruz. Siz de çağla şimşek kimdir başlıklı bu yazımızda ünlü oyuncu ile alakalı görüşlerinizi paylaşabilirsiniz. Eksik kalan, yanlış paylaştığımız kısımları lütfen yorum alanından düzelterek, bizimle paylaşınız.

Selim Kılıç / www.referanshaber.net


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. ceyda dedi ki:

    Kızı neredeyse tanımayacaktım. Çok değişmiş ve çok güzel olmuş. Başarılarının devamını dilerim.

  2. Tarık dedi ki:

    Çok güzel bir kız ya. Bir gün bana da böyle bir güzellik nasip eder mi acaba Allah. Maşallah kıza, Allah sevdiğine bağışlasın valla.

  3. Mert dedi ki:

    Umarım dudaklarına çok bir şey yaptırmamıştır. Güzel bir kadın Allah var. Kendisini tebrik eder, hem güzelliğini daha fazla estetik yaptırarak bozdurmamasını hem de saçma sapan projelerde rol alarak kariyerini mahfetmemesini temenni ederim.

  4. Gülendam dedi ki:

    Çağla Şimşek, Tozluyaka dizisindeki performansından sonra ününe ün kattı. Bu içeriği 2021 yılında yayınlamışsınız. Aradan geçen 1 yılın içinde güzel oyuncu instagram takipçi sayısını neredeyse 3’e katlamış. Şu anda 3 milyon takipçisi bulunuyor. Helal olsun valla.

  5. Yeliz Reyhan dedi ki:

    Çağla Şimşek’in instagram takipçisinin 1.1 milyon olduğunu yazmışsınız. Şu anda neredeyse 3 milyon olmuş durumda. Güncelleme yaparsanız iyi olabilir. Saygılar.