Dolar 32,3425
Euro 35,1086
Altın 2.309,83
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Ceyda Yılmazer kimdir? Heyceyn kaç yaşında? Sevgilisi

Ceyda Yılmazer kimdir? Birçok kişi onu heyceyn olarak tanıyor olsa da gerçek adı ceyda yılmazer olan sosyal medya fenomeni 2014 yılında Şehinşah olarak bilinen Ufuk Yıkılmaz ile evlenmişti. Burada ceyda yılmazer kaç yaşında, nereli, doğum tarihi, sevgilisi var mı soruları..

15 Mart 2021 04:24 | Son Güncellenme: 15 Mart 2021 04:25
Ceyda Yılmazer kimdir? Heyceyn kaç yaşında? Sevgilisi

Sosyal medyada birçok kişi onu Heyceyn olarak tanıyor olsa da gerçek adı Ceyda Yılmazer’dir. Geçtiğimiz yıllarda rap müzik ile uğraşan Şehinşah ile olan boşanması ile gündeme gelmiş olan Ceyda Yılmazer’in Ufuk Yıkılmaz’dan olma Atlas adında bir oğlu vardır. Bu biyografi yazımızda ceyda yılmazer kaç yaşında, sevgilisi kimdir, nereli gibi sorulara cevap verilecektir.

Heyceyn kimdir?

Ceyda Yılmazer, 17 Mart 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Bu yazıyı hazırladığım 2021 yılında Ceyda Yılmazer’in yaşı 29’tur. Özellikle İnstagram’da yapmış olduğu paylaşımlarla gündemde olan Ceyda Yılmazer’i takipçileri Heyceyn olarak tanımaktadır. 2014 yılında başka bir rap şarkıcısı olan Ufuk Yıkılmaz (sahne adıyla Şehinşah) ile evlenerek, dünya evine girdi. Aradan geçen 2 yılın ardından Atlas adını verdikleri bir çocukları dünyaya geldi.

Daha sonra 2017 yılında eski eşiyle mahkemelik olan Ceyda Yılmazer, bu süreçte Şehinşah’ın evine zorla girdiğini, kendisine şiddet uyguladığını söyleyerek adından söz ettirmişti. Sonra mahkemenin de verdiği kararla boşanan ikili 2017 yılında boşandı. Mahkeme küçük Atlas’ın annesinin yanında kalmasına karar verdi.

heyceyn kimdir

heyceyn kimdir

Instagram’da yaptığı paylaşımlar ve yaptığı müzikler ile günden güne takipçisini arttıran Ceyda Yılmazer’in şu anda 231 bin takipçisi bulunmaktadır.  Instagram hesabını takip etmek isteyenler @heyceyn bağlantısına tıklayabilirler.

Ceyda Yılmazer’in sevgilisi kimdir?

2017 yılından beri paylaşım üzerine paylaşım yapan Heyceyn’i başka biriyle görmedik desek galiba abartmış olmayız. Çünkü şu anda heyceyn için sevgilisi var demek gerçekten çok zor. En azından yaptığımız araştırmalar neticesinde bir bilgiye ulaşamadık. Siz bu konuda bir dedikodu biliyorsanız bizimle paylaşabilirsiniz. 🙂

Ceyda Yılmazer (Heyceyn) yaşı

Ceyda Yılmazer (Heyceyn) yaşı

Bu yazımda kısaca ceyda yılmazer kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, nereli vs.. gibi soruları yanıtlamaya çalıştık. Daha fazla bilgi ve biyografi okumak için Biyografi bölümüne gidebilirsiniz. Siz de bir heyceyn fanıysanız yorum yapıp, bu haberi sosyal hesaplarınızda paylaşmayı unutmayınız.


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. Aylin dedi ki:

    Şehinşah’ı tutuklamışlar arkadaşlar ama şu anda serbest. Zannettim ki ceyda ile alakalı bir durum oldu fakat değilmiş anladığım kadarıyla. Bugün twitter üzerinden şehinşah paylaşımlar yapmaya devam etti. Serbest bırakmışlar anlaşılan. Tam olarak ne olduğunu bilen var mı?

  2. hll dedi ki:

    heyceyn çakalla sevgili galiba

    1. Türay dedi ki:

      Çakal kimdir? Biraz detay paylaşır mısın? İnstagram hesabı filan varsa yazar mısın? Tşk.

  3. Murat dedi ki:

    Bilgilerin güncellenmesi gerekiyor admin. Sen bu haberi paylaştıktan sonra 38 bin kişi daha Ceyda’yı takip etmeye başlamış. 🙂