Dolar 32,3373
Euro 35,1899
Altın 2.246,00
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 14°C

Dogex Pro açılacak mı? Dogex.pro kapandı mı?

Binlerce kişinin mağdur olduğu dogex pro internet sitesi ile alakalı “dogex pro açılacak mı”, “dogex pro neden kapandı” veya “dogexpro patladı mı” gibi soruların yanıtlarını merak edenler için bir yazı hazırladım.

Dogex Pro açılacak mı? Dogex.pro kapandı mı?
18 Mart 2021 11:35

Türkiye’den birçok kişi Dogex Pro adındaki internet sitesine para yatırarak kısa sürede çok paralar kazanmak istedi. Yaklaşık 1 ay boyunca aktif olarak çalışan sistem bir anda patladı gitti. Binlerce kişi yatırdıkları parayı amorti edemeden öylece kalakaldı. Peki son durum ne? Dogex pro açılacak mı? İşte detaylar..

Dogex pro açılacak mı?

Bu soruya evet cevabını vermeyi çok isterdim fakat bu tarz saadet zinciri siteleri kapandı mı bir daha açılmıyor maalesef. Türkiye’de bu tarz örnekler çok defa yaşandı. Son zamanlarda yaşanan en büyük olay ise Çiftlik Bank olayıydı.

Dogex PRO internet sitesi Şubat ayında satın alınmış ve çok eski bir sistem kurularak -sözde- hizmete başlamıştı. İngilizce olarak yayın hayatına başlayan bu siteye dair hiç bir iletişim bilgisi, isim, adres veya firma bilgisi bulunmamaktadır.  Türkler tarafından kurulduğu düşünülen bu internet sitesinde üye olanlar para yatırarak daha çok para kazanacaklarını düşünüyorlardı.

Maalesef durum hiç de beklenildiği gibi olmadı. Dogex pro sitesi patladı. Gerekçe olarak sunucularda çıkan yangın bahane edildi. Sonrasında insanlar panikle ne oldu ne bitti diye araştırırken Youtube’da onlarca kişi dogex pro patlamadı, kapanmadı geri açılacak diye videolar hazırladı. Sonuç mu? Aradan geçen 2 hafta ve halen açılan bir internet sitesi yok.

Bu tarz sitelerden uzak durun

Bu tarz sitelerin dolandırıcı olduklarını şimdiye kadar açılmamış olmalarında da anlayabiliriz. Milyonlarla TL paranın döndüğü böyle bir sistemde sunucu yedeklerinin alınmıyor olması, bulut sunucular üzerinde yayın yapılmıyor olması düşünebilir mi? Hele ki 2021 yılında. Hadi diyelim ki sunucularda yangın çıktı. Olabilir, bu sunucuların yedekleri var. Yedekleri başka yere aktarıp yayına devam edilebilir yahut da siteyi aktif hale geçirerek kullanıcılarından özür dilenebilir, kimse mağdur edilmeyecek gibisinden mesaj bırakılabilirdi. Bu da yapılmadı. Yani sözün özü, bunu söylemek istemiyorum ama dogex pro açılmayacaktır arkadaşlar. Boşuna umutlanmayın, hevesini böyle yerlerde öldürmeyin.


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. Adnan dedi ki:

    Pi network davetiye…atmaca7853
    Bee network davetiye…morgil53
    Time stope davetiye…morgil53
    Eagle mining davetiye…Morgil