Dolar 32,3367
Euro 35,1626
Altın 2.244,08
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

DogexStar nedir? Dogex Star güvenilir mi? Kayıt, Yorum

Dogesstar nedir? Dogex star internet sitesi güvenilir mi? Bu haberde henüz 8 günlük olan dogex star ile alakalı nedir, güvenilir mi, kayıt nasıl yapılır, kayıt olmak için şartları nelerdir gibi konuları anlatacağız. İşte detaylar..

DogexStar nedir? Dogex Star güvenilir mi? Kayıt, Yorum
18 Mart 2021 21:46

Geçtiğimiz ay Türkiye’de dogex pro adında bir internet sitesi popüler olmuş, binlerce kişi üye olarak para yatırmıştı. Dogex.pro sitesi kapandı. Kaçtılar, gittiler, dolandırdılar yorumları yapılıyor. Umarım dogexstar ile alakalı insanlar kapandı mı, neden açılmıyor, giriş sorunu yaşıyorum gibi problemler yaşamazlar. Her neyse bugün öğrendim ki aynı mantıkla çalışan benzer bir internet sitesi yapmışlar. Site adresi dogexstar.com olup, siteye ilk girdiğinizde bile size güven vermeyen birçok madde bulunmaktadır. İsterseniz bu konular üzerinde teker teker duralım..

Sitede güvenlik sertifikası yok!

Günümüzde hemen hemen bütün internet sitelerinde SSL güvenlik sertifikası bulunmaktadır. Bulunması da gerekiyor. Fakat dogex star sitesine baktığımızda bu güvenlik sertifikası bulunmamaktadır ve bu ziyaretçiye bir nebze olsun güven vermektedir. Tabii ki bu tarz sitelerin hepsi güvenlidir demek de doğru değildir. Bu ilk göze çarpan bir ayrıntı.

Sitenin yaşı ve tasarımı

Sitenin açılma tarihi henüz çok yeni. Açılma tarihi 10 Mart 2021 olup sadece 8 günlük bir internet sitesinden bahsediyoruz. Alan adı Yöncü’de kaydedilmiş. Hatırlarsanız dogex pro sitesi de çok yeniydi ve 1 ayın sonunda patlayarak, milleti ortada bıraktı. Bunun haricinde tasarımı çok basit, HTML ile hazırlanmış ve eski bir HYİP yazılımı kullanılmıştır. Bu da kullanıcıya güven vermeyen unsurlardandır.

DogexStar sitesinin, Dogex Pro’ya göre artısı sunucularını gizlememiş olmasıdır yani Cloudflare gibi bir sistemin arkasına gizlenmemişler. Adamların şimdiki IP adresleri 185.50.70.29 olup bir problem olduğu zaman dava açılarak adamlara ulaşılabilmesi daha kolay olacaktır. Tabii umarız böyle bir durum olmaz.  Daha önce yazdığım dogex pro haberi için bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Dogexstar güvenilir mi?

Açık konuşmak gerekirse bu tarz sistemlerin hiç birine güvenmiyorum. Bir nevi saadet zinciri olan bu sistem de insanları mağdur etme potansiyeline sahiptir. En yakınımızdaki dogex pro örneğini de göz önünde bulundurursak şahsen pek güvenilir bir sistem olduğunu zannetmiyorum. Sadece yeni kayıt olup da referans ile insanları sisteme çekenler para kazanacaktır. Sonrasında binlerce kişi mağdur olacaktır.

dogexstar yorum

dogexstar yorum

Dogexstar’a kayıt olmak için ne gerekiyor?

Bu sisteme kayıt olmak için ihtiyacınız olan tek şey bir adet dogecoin cüzdan adresidir. Bu cüzdan adresiyle sisteme dahil oluyor, para yatırabiliyor veya paranızı çekebiliyorsunuz.

Dogexstar’a giriş yapmak için ne gerekiyor?

Giriş yapabilmek için de bir şey gerekmiyor. Kayıt olurken her hangi bir kişisel bilgi, telefon numarası, adres vs.. belirtmediğiniz için giriş yaparken de ihtiyacınız olan tek şey dogecoin cüzdan adresinizdir.


Haber yorumları
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.