Dolar 32,5560
Euro 34,9367
Altın 2.444,87
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Dursun Celil Cephe Kimdir? Kaç yaşında, sevgilisi, kilosu

Son olarak Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan Akif filminde Delibaş Mehmet karakterini canlandıracak olan Dursun Celil Cephe kimdir diye merak edenler için celil cephe yaşı, kilosu, boyu, sevgilisi, instagram adresi gibi detayları paylaştık. İyi okumalar…

17 Mart 2021 10:13 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2021 10:45
Dursun Celil Cephe Kimdir? Kaç yaşında, sevgilisi, kilosu

En son Çukur dizisinde Zülfü rolünü canlandıran Dursun Celil Cephe’nin İstiklal şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatan filmde rol alacağını öğrenmiş bulunmaktayız. Bu biyografi yazımızda dursun celil cephe kimdir, kaç yaşında, kilosu, boyu vs.. bilgileri paylaşacağız. Siz de ünlü oyuncu ile alakalı bizim yazmadığımız, bilmediğimiz detayları yorum yazarak paylaşabilirsiniz.

Dursun Celil Cephe Kimdir?

Doğruyu söylemek gerekirse hakkında paylaşılan çok bilgi bulunmuyor. Sadece 1984 yılında dünyaya geldiğinden dolayı dursun celil cephe’nin yaşı 37 diyebiliriz. Boyu 1.79 olup, kilosu da 78-82 arasında gidip gelmektedir. Bazı projelerde kilo alması gerekiyor, bazılarında kilo vermesi gerekiyor. Sonuç olarak ortalama 80 kilo diyebiliriz.

Başka dizilerde rol almış olsa da Çukur dizisindeki Zülfü rolüyle ön plana çıkmıştır. Daha önceleri Şevkat Yerimdar projesinde de yer almıştı.  2021 yılında gösterime girmesi beklenen Akif filminde ise Delibaş Mehmet karakterini canlandıracaktır. Aktif olarak kullandığı instagram hesabına @celilcephe bağlantısına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Dursun Celil Cephe’nin sevgilisi

Celil Cephe kaç yaşında

Celil Cephe kaç yaşında

Maalesef özel hayatıyla alakalı gerek instagram hesabında olsun gerekse Google sonuçlarında olsun bir detaya ulaşamadık. Genelde arkadaşları onu Celil Cephe olarak çağırmaktadır ve bu adın kullanılmasını tercih ediyor. Bu nedenle birçok hesabında Dursun adını kullanmamaktadır.

Siz de celil cephe ile alakalı daha fazla bilgiye sahipseniz lütfen yorum bölümünden bizimle paylaşarak konuya katkıda bulununuz. Daha fazla oyuncu, siyasetçi, müzisyen ve başkalarının kısa biyografi yazıları için bağlantıya tıklayabilirsiniz.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.