Dolar 32,6067
Euro 34,7737
Altın 2.490,71
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Eczanelerde satılan en iyi leke giderici kremler (6 Farklı Ürün)

Bu haberimizin detaylarında eldeki lekelere iyi gelen kremleri okuyacak, eczanelerde satılan leke giderici kremler hangileridir bunları öğreneceksiniz. Sizler için 6 adet reçetesiz alabileceğiniz 6 adet leke kremini derledik. Siz de bu ürünler ile alakalı yorumları paylaşmayı unutmayınız.

Eczanelerde satılan en iyi leke giderici kremler (6 Farklı Ürün)
18 Şubat 2023 06:45

Cilt lekeleri, sivilce izleri, güneş hasarı ve yaşlanma gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Eczanelerde satılan birçok farklı leke giderici krem ​​vardır ve hangi krem ​​en iyi sonucu vereceği kişinin cilt tipine, lekenin tipine ve cildinin hassasiyetine bağlı olarak değişebilir. Bazı etkili ve popüler leke giderici kremler şunlardır:

  1. La Roche-Posay Effaclar Duo (+) : Yağlı ve sivilceli ciltlerde etkili, sivilce izlerini hafifletmeye yardımcı olan bir kremdir.
  2. Bioderma Pigmentbio Daily Care SPF50+ : Cildi aydınlatmak ve güneş ışınlarından korumak için ideal bir seçimdir. Ciltteki lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
  3. Avène D-Pigment Rich Dark Spot Lightener : Ciltteki koyu lekeleri azaltmaya yardımcı olur ve aynı zamanda cildi nemlendirir.
  4. NeoStrata Enlighten Pigment Controller : Ciltteki koyu lekeleri hafifletmek ve cilt tonunu eşitlemek için kullanılır.
  5. Vichy Idéal Soleil Anti-Spot SPF50+ : Güneş ışınlarına karşı yüksek koruma sağlar ve aynı zamanda ciltteki lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.
  6. Caudalie Vinoperfect Radiance Serum : Doğal bir cilt aydınlatıcıdır ve ciltteki lekelerin görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Bu kremlerin hepsi etkili leke gidericilerdir, ancak her birinin cilt tipine ve leke türüne göre uygun olup olmadığını dikkatle değerlendirmek önemlidir. Ayrıca, herhangi bir cilt hassasiyeti veya alerjiniz varsa öncelikle dermatologunuza danışmanız önerilir.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.