Dolar 32,3343
Euro 35,1710
Altın 2.245,19
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 14°C

Fable tea nedir? Fable slim tea çay yan etkileri nelerdir?

Instagram üzerinden sipariş verebileceğiniz fable tea bitki çayı veya fable slim tea zayıflama kapsülü ile alakalı bu haberimizde, fable tea kullananlar, kullanmış oldukları ürün ile alakalı fable slim tea kullanıcı yorumları ve şikayetleri paylaşıyorlar. İşte detaylar..

Fable tea nedir? Fable slim tea çay yan etkileri nelerdir?
19 Ağustos 2020 06:51 | Son Güncellenme: 19 Ağustos 2020 06:52

Fable tea nedir? Bu haberimizde instagram ve facebook üzerinde satışı yapılan, %100 bitkisel olduğu iddia edilen fable tea ile alakalı merak edilen sorulara cevap vermeye çalışacağım. Sayfanın altında bulunan yorum alanından ise ürün ile alakalı görüşlerinizi, merak ettiğiniz soruları sorabilirsiniz.

FABLE TEA NEDİR?

Fable tea; içerisinde bitkisel özlerin olduğu, yağ yaktığı iddia edilen bir gıda takviyesidir. Direkt olarak zayıflama çayı olarak tanımlamak doğru olmaz çünkü bu ürün T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından onay almış bir ürün değildir. Etken maddesi Amarath bitkisi olan bu çay yağların yakılmasına yardımcı olmaktadır.

Instagram’da takip edip, yorumları incelediğimiz kadarıyla birçok kişinin memnun kaldığını söyleyebilirim. Fakat sayfanın altında bulunan fable tea kullananlar tarafından paylaşılan / paylaşılacak olan kullanıcı yorumları & şikayetleri de okuyarak fikir sahibi olabilirsiniz. Sağlığınız için vereceğiniz bu kararda lütfen başka sitelerde insanların paylaştığı fable tea çayı yorumları da okuyunuz.

FABLE TEA KULLANANLAR

amaranth bitkisi fable tea

amaranth bitkisi fable tea

Bu bitkisel gıda takviyesi eczanelerde satılan bir ürün değildir. Sadece instagram üzerinden sipariş verebileceğiniz bu çayı bazı aktarlardan da bulabilmeniz mümkündür. Genel olarak @fable.tea adresi üzerinden satışı yapılmaktadır. Satış fiyatı ise şu şekildedir:

  1. Fable tea satış fiyatı 15 günlük 99 TL’dir.
  2. Fable tea satış fiyatı 45 günlük 155 TL’dir.
  3. Fable tea fiyatı 90 günlük 310 TL’dir.

FABLE TEA KULLANICI YORUMLARI

Bu çay ile 1 ayda 10 kilo verebileceğiniz iddia ediliyor. Açık söylemek gerekirse çok iddialı bir rakamdır. Bu hedefi tutturmak hele ki 60-70 kilo arasında olan bir insanın 10 kilo vermesi oldukça zordur.

Vücudunuzdaki fazla yağların fable çay ile ortadan kalkacağı satış sitesinde belirtiliyor. Etilerinden bazıları ödem atmanızı sağlarken, şişkinliği de azaltmaktadır.  Yine satış sitesinde belirtildiği üzere fable tea kullananlar arasında %99’luk bir kesimin beğendiği, %75’nin de istedikleri hedefe ulaştıkları belirtiliyor.

FABLE TEA YAN ETKİLERİ NELERDİR?

Hem çay hem de kapsül olarak kullanabileceğiniz bu ürün ile alakalı olarak ürünün satıldığı gerek instagram sayfası olsun gerekse internet sitesi olsun fable tea yan etkileri ile alakalı bir detay belirtilmemiştir. Bu tarz ürünlerde her zaman söylediğimiz üzere hamileyseniz, emziriyorsanız veya kronik rahatsızlığınız varsa kullanmanızı tavsiye etmiyor. Metabolizmayı hızlandıran bir zayıflama çayı olduğu için eğer kalp-damar sorunlarınız varsa lütfen kullanmayınız. Nubest tall nedir? Nubest tall 60 kapsül kullananlar

Sizin de fable tea bitkisel zayıflama çayı ile alakalı merak ettiğiniz sorular varsa sayfanın altında bulunan yorum alanından sorabilirsiniz. Eğer kullandıysanız, lütfen memnun kalıp kalmadığınızı ürünü kullanmak isteyenler ile paylaşınız.

SELİM KILIÇ / REFERANSHABER.NET


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.