Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

Fonksera (Brintellix) Kullanıcı Yorumları

Fonksera 5 mg, 10 mg ve 20 mg doz seçenekleri ile depresyon tedavisinde kullanılan bir ilaçtır. Bu haber içeriğinde fonksera kullananlar tarafından yapılan yorumları okuyacaksınız. Siz de insanlar fonksera ya da eski adıyla brintellix hakkında neler söylemiş diye merak ediyorsanız direkt olarak fonksera kullanıcı yorumları bölümüne geçebilirsiniz.

Fonksera (Brintellix) Kullanıcı Yorumları
7 Eylül 2023 18:24

Fonksera, son dönemlerde depresyon tedavisinde kullanılan popüler ilaçlardan biri haline gelmiştir. Brintellix’in muadili olarak bilinen bu ilaç, birçok kullanıcının olumlu geri dönüşleriyle dikkat çekiyor. Piyasada 5 mg, 10 mg ve 20 mg farklı doz seçenekleri ile bulunmaktadır.

Bu ilaç ile alakalı bir kullanıcı, Fonksera’nın depresyon belirtilerini hafifletmede oldukça etkili olduğunu iddia ediyor. Tabii siz doktorunuza danışmadan kullanmayınız.

Özellikle ilk haftalarda, enerji seviyelerinde artış ve genel ruh hali üzerinde olumlu bir etki fark ettiğini belirtiyor. Ancak ilacın başlangıçta hafif yan etkilere yol açabileceğini, bu durumun zamanla azaldığını ekliyor.

Bir diğer önemli nokta ise Fonksera’nın Brintellix’e benzer etkilere sahip olmasına rağmen, bazı kullanıcılara daha uygun fiyatlı bir alternatif sunduğudur.

Bu, özellikle uzun süreli tedavi gören hastalar için maliyet açısından avantajlı olabilir. 7 Eylül 2023 itibariyle fonksera 10 mg 28 tablet güncel satış fiyatı 479.1 TL’dir.

Fonksera kullananlar

Sonuç olarak, Fonksera kullananlar genel olarak olumlu yorumlarda bulunmuşlardır. Ancak ilaç tedavisine başlamadan önce mutlaka bir uzmana danışılmalıdır. “Fonksera yorumları” veya “Brintellix muadili ilaç” gibi anahtar kelimelerle daha fazla kullanıcı deneyimi bulabilirsiniz.


Haber yorumları
ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. Gülay dedi ki:

    Arkadaşlar benimde bazı sorunlarım var ve galiba bu ilacı kullanmam gerekecek. Doktorum henüz kullanmaya başlamam için erken olduğunu söyledi ancak ilerleyen zamanlarda eğer durumum ciddileşirse galiba kullanacağım. Korkuyorum da bir yandan. çok fazla endişelenmeli miyim?