Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 19°C
Çar 20°C

Gello Cosmetics ürünleri kullanıcı yorumları ve şikayetleri

Gello Cosmetics ürünleri, Türkiye’de birçok kişi tarafından denenmiş ve genel itibariyle kullanıcı yorumları olumlu olan bir üründür. Bu içeriğimizde gello kozmetik şikayetleri ve kullananlar tarafından paylaşılacak yorumları bulabilirsiniz.

Gello Cosmetics ürünleri kullanıcı yorumları ve şikayetleri
6 Şubat 2024 06:37

Gello, cilt bakımı ve ağız kokusu önleme gibi farklı ürünleri olan bir kozmetik markasıdır. Burada gello cosmetics ürünleri ile alakalı insanların yorumları ve şikayetleri tartışılmaktadır.

Gello yüz bakım maskesi, içeriğindeki kil, çay ağacı özü ve doğal granüller ile cildin yağ dengesini sağlar, sivilce ve akne oluşumunu engeller, cildi pürüzsüzleştirir ve parlaklık verir.

Gello ağız kokusu önleyici sprey ise, hızlı ve etkili bir şekilde ağız kokusunu gidermeye ve nefesi tazelemeye yardımcı olur.

Gello yüz bakım maskesinin 2024 yılı itibariyle güncel satış fiyatı 169 TL, ağız kokusu önleyici spreyin fiyatı ise 219 TL’dir.

Gello ürünlerini kullananların yorumlarına bakıldığında, genellikle memnun oldukları ve ürünlerin işe yaradığı görülmektedir.

Bunun yanında bazı kullanıcılar gello cosmetics ile alakalı paketleme, kargo veya ürün kalitesi konusunda şikayetçi olduklarını belirtmişlerdir.

Bu konuda siz ne düşünüyorsunuz? Gello Cosmetics veya gello kozmetik ürünleri gerçekten de kaliteli mi?


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.