Dolar 32,3360
Euro 35,1748
Altın 2.245,09
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 12°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 14°C

Konjac tea nedir? Konjak detoks çayı kullanıcı yorumları

Konjac tea, içinde glucommannan olan %100 bitkisel olduğu iddia edilen kilo vermeye yardımcı bir üründür. Bu yazıda konjac zayıflama yorumları ve konjac tea şikayetleri tartışılıyor. Yan etkileri, zararları ve dahası için paylaşılan yorumları okuyabilirsiniz.

Konjac tea nedir? Konjak detoks çayı kullanıcı yorumları
6 Nisan 2021 10:18

Konjac tea adındaki zayıflama çayının temel içeriği Glucomannan olup farklı bitkisel aromaları da bulunmaktadır. Mabella Kozmetik, Nişantaşı Kozmetik gibi firmalar tarafından satılan bu ürünü Trendyol, GittiGidiyor gibi alışveriş mağazalarından da temin edebiliyorsunuz. Konjac tea satış fiyatı 200 TL olup yukarıdaki saydığımız internet sitelerinden temin edebiliyorsunuz.

Konjac tea nedir?

Mabella Kozmetik’in internet sitesinde yer alan bilgilere göre konjac tea zayıflama çayının içeriği çilek aromasından, konjak sakızından, sukraloz ve pancar kökü tozundan oluşmaktadır. Kullanımı sabahları ve akşamları yemeklerden 1 saat önce tüketilmek üzere anlatılmıştır. Yapmanız gereken bir poşet detoks çayını sıcak suyun içine koyarak karıştırmaktadır. Fakat yapmanız gereken şey soğutarak içmektir. Sıcak içilmesi tavsiye edilmiyor.

Yine satış sitelerinde yer alan bilgilere göre hamilelerin, emzirenlerin, tansiyon hastalarının, kalp ve böbrek sorunu olanların, şeker hastalarının ve konjac tea içinde yer alan bileşenlere karşı alerjisi olanların kullanması tavsiye edilmiyor.

Konjac tea nasıl etki ediyor?

Konjac tea zayıflamaya yardımcı ürünün vücudunuzda nasıl etki yaptığını gösteren animasyonu aşağıda paylaştık. İddia edildiğine göre bu ürünü kullandığınız zaman, midenizde yer kaplayarak size tokluk hissi veriyor ve beyninizin yemek ile olan bölümünün durarak, yemek yeme düşüncesini kafanızdan atmanıza yardımcı oluyor.

Konjac tea kullanıcı yorumları

Yukarıda ürün ile alakalı paylaştığımız bilgiler satıcı siteden alınmış bilgiler olup, mutlaka ürün ile alakalı kullanıcı yorumları veya -varsa- şikayetleri okumanızı tavsiye ederiz. İnternetten satın alacağınız ürünlerin sahtelerinin olabileceğini lütfen unutmayınız. Eğer güvendiğiniz bir ürünse ve satın almaya karar vermişseniz lütfen alışveriş yaptığınız sitelerin güvenilir olduğundan emin olunuz. Siz de konjac tea yorumları başlıklı bu yazımızda, ürün ile alakalı tecrübelerinizi paylaşabilirsiniz.

Selim Kılıç / www.referanshaber.net


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. Kiraz kara dedi ki:

    Aşırı kabızlık yaptı neyapabilirim birakmalimiyim

    1. Dondu dedi ki:

      Memnun kalmadinizmi bende aldim basliyacanda