Dolar 32,3706
Euro 35,0351
Altın 2.323,12
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Mami Emen kimdir? Kaç yaşında, filmleri, sevgilisi

Youtube’da Facia Üçlü adlı kanalın ortaklarından Mami Emen ile alakalı merak edilen herşey.. Mami emen kimdir? Kaç yaşında? Mami Emen filmleri ve dahası bu başlık altında sizlerle..

15 Mart 2021 08:32
Mami Emen kimdir? Kaç yaşında, filmleri, sevgilisi

Birçok kişinin merak ettiği ve hakkında daha fazla bilgi öğrenmek istediği Mami Emen kimdir başlıklı bu biyografi yazımızda mami emen filmleri nelerdir, mami emen kaç yaşında, boyu ne kadar, kaç kilo ağırlığında vs.. gibi merak edilen konulara açıklık getirmeye çalışacağız. Mami Emen’in gerçek adının Muhammed Emen olduğunu belirterek detaylara başlayalım. 🙂

MAMİ EMEN KİMDİR?

Muhammed Emen, 1992 yılında Osmaniye’de dünyaya geldi. Tabii ilkokulu, liseyi burada okuduktan sonra ekmek parası diyerek yollara düştü ve İstanbul’a gitti. Gebze’de çalışmaya başlayan Mami Emen, bir süre orada çalıştıktan sonra üniversite eğitimini tamamlamak üzere Antakya’ya gider.

Sinan Poyraz’ın da kuzeni olan Mami Emen, Sinan’ın tavsiyesi ile Facia Üçlü adındaki Youtube kanalını kurarak, videolar çekmeye başlarlar. İlk etapta amatör bir şekilde başlayan video oluşturma maceraları daha sonra milyonlarca aboneye ulaşmanın ardından daha da profesyonel ekipman ve senaryolarla bir üst seviyeye taşındı.

Mami Emen’in Filmleri

Muhammed Emen’e ait olan bugüne kadar 2 sinema filmi bulunmaktadır. Bunların adı Facia Üçlü (2018) ve Karışma Bende (2019) olup yeni çalışmaları da devam etmektedir.

  • Facia Üçlü (2018)
  • Karışma Bende (2019)

Mami Emen’in Sevgilisi / Eşi

Mami Emen ve eşi Eylem Emen resimleri

Mami Emen ve eşi Eylem Emen resimleri

Doğal olarak Mami Emen’in sevgilisi var mı veya evli mi diye merak edenler oluyor. Muhammed Emen, 2019 yılında Eylem Emen evlendi, 14 Şubat 2021’de kızı dünyaya geldi. (Allah bağışlasın) Youtube’da yaklaşık 1.3 milyon, TikTok‘ta yaklaşık 600 bin abonesi olan Mami Emen’in kilosu 86 olup boyu da 1.82’dir.

Mami Emen hakkında yorumlar

Eksik veya yanlış bilgileri lütfen yorum yazarak düzeltiniz. Siz de Mami Emen ile alakalı daha fazla şey söylemek istiyorsanız bizimle görüşlerinizi paylaşmayı unutmayınız.  Daha fazla biyografi okumak için bağlantıya tıklayabilirsiniz.


Haber yorumları
ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. Berkant dedi ki:

    Boyum 1.87 demişti soru cevap videosunda bencede 1.87 çünkü adam dev gibi bişey