Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Mia Khalifa Müslüman mı? Dini nedir? Nereli

Mia khalifa aslen nereli, kaç yaşında ve kiminle evli? Mia Khalifa ile alakalı olarak müslüman olup olmadığını merak edenler için bu soruya cevap vereceğiz. Aslen lübnanlı olan mia kalifa hristiyan mı yoksa müslüman mı? İşte detaylar..

Mia Khalifa Müslüman mı? Dini nedir? Nereli
8 Nisan 2021 21:10 | Son Güncellenme: 9 Nisan 2021 22:51

C*nsell içerikli film oyuncusu Mia Khalifa ile alakalı en çok merak edilen sorulardan bazılarını bu galeride cevapladık. Sizin de başka merak ettiğiniz sorular varsa yorum alanından sorarak, cevaplarını öğrenebilirsiniz. En çok merak edilen konulardan biri mia khalifa müslüman mı değil mi olduğundan ağırlıklı olarak bu konu üzerinde durduk. İşte detaylar..


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. ceyda dedi ki:

    Yazacak başka konu mu bulamadınız? Size ne müslüman mı değil mi? Kadın müslüman olmasa bile islamiyetin kendisine hakaret etmiştir. Yaptığı etik olmadığı gibi hiç bir inanca da sığmaz. Çok ayıp.

    1. Veysi Kaya dedi ki:

      Kesinlikle sana katılıyorum ceyda müslüman olsa da olmasa da yaptığı şey çok yanlış bir şey. Sadece bu kadının yaptığı değil, diğer inançlar için yapılanlar da yanlıştır. Neticede bu özel bir şey ve kimsenin böyle bir şey yapmasına hakkı yok.

  2. Mert Ali dedi ki:

    Böyle bişey erotikliğee de sıgmıyor arkadaş ya hepinize. Katılıyorum

  3. Fırat dedi ki:

    Siz bırakın Mia Khalifa’nın müslüman olup olmadığını. Kendi ülkenizdeki din düşmanlarına, saygısız sanatçı bozuntularına bakın. Biri çıkar dini aşağılar, diğeri peygambere hakaret eder, bir başkası başka bir kinini kusar. Ve bunlar sözüm ona büyük çoğunluğunun müslüman olduğu ülkede yaşıyor.

  4. Yavuz dedi ki:

    İnstagram’da 30 milyon takipçisi olduğunu söylemişsiniz de galiba 2 milyondan fazla takipçisi onu takip etmeyi bırakmış veya bot hesaplar bir şekilde sistemden düşmüştür. Şu anda 27.7 milyon takipçisi bulunuyor. Bugün günlerde 10 Eylül 2022. 🙂

  5. Murat dedi ki:

    Mia Khalifa şarkısı, 2022 yılında çıkmış yeni bir şarkı değildir. Bu şarkı ilovefriday tarafından 2018 yılında yazılmış bir şarkıdır. Şimdilerde birçok kişi mia khalifa şarkısı türkçe sözleri ile alakalı soru soruyor. Maalesef çevirisini yayınlayamadığımızı belirtmek istiyoruz.

  6. latif dedi ki:

    Admin bu fotoğrafları bulmak için çok uğraştın mı 😀

  7. osman dedi ki:

    Müslüman olsa nedir? Müslüman olmazsa nedir? Sanki müslümanım diyen herkes çok mu iyi? Ya da müslüman olmayanların hepsi çok mu kötüler? Diyeceğim o ki müslüman olması müslümanları kötü yapmayacağı gibi müslüman olmaması da ona bu işi yapması için o rahatlığı vermez. Yani yaptığı iş dünya genelinde uygun görülmeyen bir iş fakat öyle veya böyle insanların izlediği, milyarlarca dolarların döndüğü bir sektör.