Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
BİST 8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Mucize Doktor oyuncuları EZO karakteri ile büyüyor!

Show TV’nin en çok izlenen dizisi Mucize Doktor’da Ali Vefa’nın yeni komşusu olacak olan EZO karakteri merak edildi. Nazlı ile Ali’nin arasındaki duygusal sahne veda olarak algılandı ve Ezo’nun da diziye katılacak olması akıllara Ali ile Ezo arasında aşk mı doğacak sorularını getirdi.

Mucize Doktor oyuncuları EZO karakteri ile büyüyor!
25 Kasım 2020 06:49 | Son Güncellenme: 28 Kasım 2020 06:45

Türkiye’nin en çok beğenilen dizilerinden biri olan Mucize Doktor’da Doktor Ali Vefa karakterine partnerlik edeceği düşünülen bir karakter gelecek. Nazlı ile Ali’nin arasındaki aşkın yanı sıra Ali’nin nasıl aşık olacağı konusu kafalarda soru işaretlerinin oluşmasına neden olsa da Twitter’da Birsen Altuntaş’ın aktardığı habere göre yeni bir karakter diziye renk katacak gibi görünüyor.

Bu hafta 38. bölümü yayınlanacak olan Mucize Doktor’da Ali’nin oturduğu eve komşu olarak gelecek Ezo karakterinin henüz kim tarafından canlandırılacağı belirlenmiş olsa da set ekibinin bu konu üzerinde dikkatli ve titiz bir çalışma yürüttüklerini söylemeliyiz.

Dizinin önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümünde Ali Vefa’nın Nazlı’ya “herşey için çok teşekkür ederim. Seni çok özleyeceğim” demesi Nazlı karakterini canlandıran Sinem Ünsal’ın diziden ayrılacağı dedikodularını da gündeme getirdi.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.