Dolar 32,4524
Euro 34,7527
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 17°C
Sal 17°C

Necati Şaşmaz’ın son hali takipçilerini yorum manyağı yaptı!

Kurtlar Vadisi ile özdeşleşen Necati Şaşmaz’ın son hali görenleri şaşırttı. Hayranları polat alemdar ile özdeşleşen necati şaşmaz’ın şimdiki halini gördüklerinde hem üzüldüler hem de övgü dolu sözler sarf ettiler. İşte necati şaşmaz’ın 2023 Mart ayındaki hali.

Necati Şaşmaz’ın son hali takipçilerini yorum manyağı yaptı!
11 Mart 2023 23:59

Necati Şaşmaz, Kurtlar Vadisi dizisindeki Polat Alemdar rolüyle hafızalara kazınmış bir oyuncudur. Başka projelerde yer almadı ve kurtlar vadisi ile özdeşleşmiş.

Çok ciddi hayran kitlesi olan Necati Şaşmaz’ın adını zaman zaman tarikatlara katılmış haberleriyle duysak da hiç bir projede rol almak istemediğini biliyoruz.

Geçtiğimiz yıl Mazhar Alanson ile programına konuk olan Necati Şaşmaz, sürekli internette dolaşan “Kurtlar Vadisi geri dönüyor” haberlerine bir açıklık getirdi.

Necati Şaşmaz'ın şimdiki hali

Ünlü oyuncu kısmetse Ocak ayında bu konuyla alakalı çalışmalarımız olacaktır diyerek kurtlar vadisinin geri geleceğinin müjdesini verdi.

Son olarak instagram hesabından yaptığı paylaşım ile gündem oldu. Takipçileri Necati Şaşmaz’ın son hali ile alakalı öyle yorumlar yaptı ki görmeyin gitsin.

Yapılan yorumlarda “Yıllanmış şarap gibisin usta, gün geçtikçe daha da güzelleşiyorsun” ya da “Yıllar sana da acımadı polat alemdar. saçlarına beyazlar düşmüş ama kral adamsın” yorumları yapıldı. İşte Necati Şaşmaz’ın son hali:

Necati Şaşmaz'ın son hali 2023


Haber yorumları
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.