Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Netflix Türkiye şikayetleri nereye yapılır?

Netflix şikayetleri nereye yapılır? Galiba siz de bu sorunun cevabını bizim gibi merak ettiniz. Sizler için netflix türkiye şikayetleri nereye yapılır diye araştırdık. Durum pek iç açıcı değil ama yine de denemeye değer diye düşünüyoruz.

Netflix Türkiye şikayetleri nereye yapılır?
16 Aralık 2023 07:33

Google’a netflix şikayet ya da netflix türkiye şikayetleri yazdığımızda karşımıza Şikayetvar sitesi ve sonrasında ise Netflix’in kendi internet sitesi çıkıyor. İlk çıkan şikayet sitesine girdiğimizde karşımıza 813 şikayet çıkıyor. Tabii farklı başlıklarla beraber Netflix şikayetleri 2500’e yaklaşmış durumda.

Netflix, Şikayetvar’ın üyesi olmamasına rağmen nasıl olmuşsa 52 şikayet çözüme kavuşmuş. Bu da muhtemelen insanların sorunlarını bir şekilde bir yerlerden yardım alarak hallettikleri anlamına geliyor.

netflix şikayetleri

Netflix nasıl şikayet edilir?

Şimdilik görünüşe göre tek şikayet edip çözüm bulma platformu yine kendi siteleri görünüyor. Telefonunuzdan ya da bilgisayarınızdan İletişim bağlantısına tıklayarak adamlarla irtibata geçebilirsiniz.

Yine de Şikayet sitelerini de kullanarak, yaşadığınız sorunların diğer insanlar tarafından da bilinmesini sağlayabilirsiniz.


Haber yorumları
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.