Dolar 32,5153
Euro 34,8139
Altın 2.426,22
BİST 9.699,93
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Netflix ücretsiz premium hesapları 2023 güncel netflix hesap şifreleri

Netflix Türkiye, ücretsiz hesaplar başlıklı bu konuda bazıları kendi üyeliklerimiz bazıları da tanıdığımız kişilerden aldığımız hesapları sizlerle paylaşıyoruz. Siz de netflix bedava premium hesapları arıyorsanız doğru yerdesiniz. Ücretsiz netflix hesap şifresi almak için yorum yazmayı unutmayınız.

Netflix ücretsiz premium hesapları 2023 güncel netflix hesap şifreleri
16 Şubat 2023 20:16

Netflix, son zamanlarda absürt projeler yapıyor olsa da izlemeye değer filmleri ve dizileri de yok değildir. Türkiye’de netflix üyelik fiyatları malumunuz. Herkes bu paraları vermek istemiyor doğal olarak. İnternette bazı sitelerde ücretsiz netflix hesapları başlıkları altında paylaşımlar yapılmış.

Sizler için burada bedava netflix premium hesapları paylaşacağız. Bu hesaplar zaman içinde patlayabilir. Çünkü çok fazla kişinin bu hesapları kullanması, kullanıcılara bildirim gitmesi anlamına geliyor. Yani doğal olarak adamlar şifrelerini değiştirmek isteyebilirler.

O nedenle şimdiden burada açık bir şekilde paylaştığımız hesaplar çalışmıyorsa lütfen bu başlık altında birkaç cümle ile netflix hesap bilgileri istediğinizi belirtiniz. Paylaştığınız email adresine 1 ay kullanabileceğiniz netflix hesaplarını göndereceğiz.

Netflix Türkiye üyelik paketleri 63,99’dan başlayıp 130,99’a kadar devam ediyor. Temel olarak hepsinde aynı filmleri ve dizileri izleyebiliyorsunuz. En düşük pakette reklam desteği var. Onun dışında görüntü kalitesi FULL HD değil de normal kalite oluyor. Bir de aynı anda kullanıcı sayısı değişiyor. Bunun dışındaki her şey aynıdır.

Ücretsiz netflix hesaplar 2023

Ücretsiz netflix hesaplar 2023

Netflix bedava premium hesaplar

Az önce de ifade ettiğim gibi bu hesaplar sürekli olarak şifreleri değişebilen hesaplar olduğundan, bu konuya ve bu sitedeki başka bir habere aynı email ve aynı isim ile yorum yapanlara 1 aylık netflix hesabı göndereceğiz.

  1. E-mail: [email protected], Şifre: 27%3#4*)7
  2. E-mail: [email protected], Şifre: FA@193#0
  3. E-mail: [email protected], Şifre: no366nkrCI

Eğer email adresiniz yanlışsa size ulaşamayacağımızı lütfen unutmayın.


Haber yorumları
ETİKETLER:
YORUMLAR

  1. Murat dedi ki:

    Bu hesaplar ve şifreler artık kullanılmamaktadır. Lütfen ara ara bu sayfayı ziyaret ediniz.