Dolar 32,3361
Euro 35,1955
Altın 2.247,62
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 10°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
10°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 12°C
Cts 13°C

Nubest tall nedir? Nubest tall 60 kapsül kullananlar

Nubest tall nedir? Binlerce kişinin merak ettiği boy uzatma hapı olarak bilinen nubest tall yan etkileri var mıdır veya güvenli midir? Bu haberimizde nubest tall kullananlar, ürün hakkındaki kullanıcı yorumları & nubest tall şikayetleri paylaşıyorlar. İşte boy uzatmaya yardımcı olan amerikada üretilen nubest tall hakkında merak edilen herşey..

Nubest tall nedir? Nubest tall 60 kapsül kullananlar
3 Ağustos 2020 18:17 | Son Güncellenme: 16 Ağustos 2020 22:01

Son zamanlarda özellikle TikTok uygulamasında reklamları çıkan nubest tall boy uzatma & multivitamin ürünü ile alakalı bu haberimizde nubest tall nedir? Boy uzatıcı nasıl kullanılır? Türkiye satış fiyatı ne kadar? gibi soruların yanıtlarını bulabileceksiniz. Öte yandan yorum bölümünden de ürünü kullanan kişilerin tavsiyeleri, yorumları & şikayetleri okuyarak, ürün hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Nubest tall nedir?

İçerisinde doğal bileşenlerin olduğu nubest tall 10 yaşından 22 yaşına kadar olan çocuklarda ve ergenlerde boyun uzamasına yardımcı olan bir multivitamindir. Sloganlarında süt içmeyen çocukların kullanması gereken bir üründür ibaresi yer almaktadır.

Direkt olarak ürünün satış sitesinden çevirdiğimizde bu gıda takviyesi kalsiyom, kollajen, bitki özleri bakımından oldukça zengin olup boyun uzamasına yardımcı olmaktadır.

Amerika’da üretilen orjinal nubest tall boy uzatma ilacının yine Amerika’nın sağlık denetleme kurumu olan FDA’dan izin alınarak üretilmektedir.  Glutensiz olan bu ürünün içerisinde çocuğunuza zarar verecek bir şeyin olmadığı iddia ediliyor.

Nubest tall işe yarıyor mu?

Bitkisel boy uzatma ilacını kullanmaya başladığınız andan itibaren vücudunuzda bazı değişikliklerin olduğu ürünü kullanmış kişiler tarafından bildirilmiştir. İlk 30 gün içerisinde metabolizmada bazı düzenlemelerin olduğu, boyu uzatmaya yavaştan başladığı ve uyku sorunu yaşayanların bu sorunlardan kurtulduğu belirtiliyor.

2-6 ay aralığında etkisini tam göstermeye başlıyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren bu multivitamin boy uzamasında gözle görünür bir farkın oluşmasını sağlıyor. Bu süre zarfında boy uzatma egzersizleri yapmanız gerekiyor. Dengeli ve sağlıklı beslenerek düzenli uyku uyumanız gerekiyor.

6 aydan sonrasında ise 3-4 inç uzama sağladığı birçok kullanıcıdan aldıkları dönütlerle ispatlanmıştır deniliyor. Herkeste aynı uzama miktarı rapor edilmemiştir. Beklenmedik durumlarda ürünü kullanmayı bırakınız deniliyor.

Nubest tall kullananlar

Yukarıdaki bilgiler direkt ürünün amerikadaki satış sitesinden çevirdiğimiz bilgilerdir. Türkiye’de yeni yeni satışı yapılan bu ürünün gerçekten işe yarayıp yaramadığını bilemiyoruz. Henüz sağlık bakanlığı tarafından onay almış bir ürün olmadığından size diret kullanabilirsiniz, işe yarayan bir üründür diyemiyorum.

Mutlaka kullanan veya kullanmak isteyen kişiler olacaktır. Eğer nubest tall kullananlar sayfanın altında ürün hakkındaki görüşlerini paylaşırlarsa daha net bilgilere ulaşabiliriz.

Nubest tall hakkında sorular & cevaplar

Aşağıdaki sorular ve cevapları da yine ürünün resmi satış sitesi olan nubest.com’dan çevirdiğimiz bilgilerdir.

1. Boy uzatıcı gerçekten işe yarıyor mu?

Evet. %100 işe yarıyor. Bizim boy uzatma haplarımız yüzlerce medikal çalışma sonucunda geliştirilmiş ve formüle edilmiştir. Doğal olarak vücudunuzun gelişmesine yardımcı olacak bir üründür.

2. Ürününüz nasıl çalışıyor?

Nubest tall boy uzatma ilaçları, kemiklerinizin ihtiyacı olan enerjiyi onlara sağlayacak olan maddeleri içeriyor. Son çalışmaların %70’i gösteriyor ki kullandığımız vitaminler, mineraller kemiklerin gelişmesine katkı sağlıyor.

3. Boy uzatma ilacınız güvenli mi?

Evet. Ürünümüz, amerikalı doktorlar tarafından yıllar süren çalışmalar sonucunda formüle edilmiştir. İçeriğinde kullandığımız tüm maddeler klinik çalışmalarda test edilmiş ve güvenlidir. Bizim boy uzatma ilacımız amerikada üretilmekte olup oldukça güvenlidir.

4. Nubest tall’un yan etkileri var mıdır?

Ürünümüz, 2009 yılından beri binlerce kişinin kullandığı bir ürün olup onların hedeflerine ulaşmasında yardımcı olmaktadır. 2009 yılından beri her hangi bir yan etki bildirilmemiştir.

Nubest tall kullanıcı yorumları

Şimdilik ürün ile alakalı söylemek istediklerimiz bu kadar olup, ilerleyen zamanlarda yeni gelişmeleri & bilgileri sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Sayfanın altında bulunan nubest tall kullanıcı yorumları alanından, ürün hakkında kafanıza takılan soruları sorabilirsiniz. Eğer bu ilacı kullandıysanız memnun kalıp kalmadığınızı diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. Expert dedi ki:

    Nerde saklanır ve aç karnına mi yoksa tok mu ???

  2. Nesrin dedi ki:

    Doğrusunu söylemek gerekirse inanmıyorum bu turku ilaçlara ama yine de denemek istiyorum. İnanmıyorum çünkü ise yarıyor olsaydı doktorlarımız hep bu ilacı tavsiye etmezler miydi? Hangi doktor çocuğumuzun boyu uzasın diye bu veya başka ilaçları tavsiye ediyor ki?

  3. Halil dedi ki:

    Bir yıl önce doktora gittim ve doktor bana boyumun uzamayacağını söyledi, peki bu ürünü kullanırsam boyum uzarmı acaba.not şu anda 22 yaşındayım

  4. oğuz dedi ki:

    amerika ve sağlık bakanlığıyla görüştüm bu ürünün sahte olduğunu söylediler.

  5. Muhammet dedi ki:

    Meraba 23 yaşında yım bu ürünü nasıl kulana bilirim günde kaç kapsül kulana bilirim

  6. Latif dedi ki:

    Arkadaşlar halen bu tarz şeylere inandığınıza inanamıyorum. Böyle bir şey mümkün olsaydı doktorların hepsi bu ürünün kullanılmasını tavsiye etmez miydi? Anlıyorum. Bir ümit diyerek satın alıyorsunuz ama boşuna paranızı harcamaktan başka bir şey yapmış olmuyorsunuz. Benden tavsiye. Sadece bu ürün değil, Tıbbın çarezis kaldığı şeylerden uzak durunuz.

  7. Tevfik Gürsoy dedi ki:

    Arkadaşlar nasıl kullanılacağı ile alakalı bilgisi olan var mı? Satın aldığım ürünün içinde kullanım talimatı çıkmadı. Nasıl kullanmam gerekiyor?