Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Philips lazer epilasyon yorumları, nasıl bir ürün? Şikayetleri var mı?

Philips Lazer Epilasyon Yorumları – Kullanıcı Yorumları: Philips lazer epilasyon cihazları, cildinize zarar vermeden tüylerden kurtulmanızı sağlar. Philips lazer epilasyon kullananlar, memnun kaldıklarını belirtiyor. Siz de yorumunuzu paylaşarak philips epilasyon aleti kullanmak isteyenlere yardımcı olabilirsiniz.

Philips lazer epilasyon yorumları, nasıl bir ürün? Şikayetleri var mı?
7 Şubat 2024 23:04

Philips lazer epilasyon, IPL (Yoğun Işık Atımı) teknolojisi kullanan bir tüy alma cihazıdır. Bu cihaz, kılların köküne nüfuz eden hafif ışık atımları ile kıl büyümesini altı aya kadar kademeli olarak engeller. Philips lazer epilasyon cihazlarının birçok modeli vardır. Bunlardan bazıları şunlardır:

  • Philips Lumea Prestige: SenseIQ teknolojisine sahip, vücudun her bölgesine uyum sağlayan akıllı uygulama başlıkları olan, kablosuz ve kablolu kullanılabilen, en etkili IPL cihazıdır. Güncel fiyatı yaklaşık 9.000 TL civarındadır.
  • Philips Lumea Advanced: Vücut, yüz ve hassas bölgeler için iki başlıklı, kablolu kullanılabilen, cilt tonu sensörlü bir IPL cihazıdır. Güncel fiyatı yaklaşık 8.000 TL civarındadır.
  • Philips Lumea Essential: Vücut ve yüz için tek başlıklı, kablolu kullanılabilen, cilt tonu sensörlü bir IPL cihazıdır. Güncel fiyatı yaklaşık 5.000 TL civarındadır.

Philips lazer epilasyon cihazlarını kullananlar genellikle memnun kalmışlardır. Trendyol’da satılan modellerin ortalama puanı 5.0 üzerinden 4,5’tir. Kullanıcılar, cihazların etkili, pratik, kolay ve rahat olduğunu belirtmişlerdir. Bazı kullanıcılar ise cihazların fiyatının yüksek, atım sayısının az, şarj süresinin kısa ve uygulama süresinin uzun olduğunu şikayet etmişlerdir.

Siz de philips lazer epilasyon yorumları başlıklı bu içeriğimizde, Philips’in lazer epilasyonları ile alakalı görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.