Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Polosmart saç sakal düzeltme makinesi kullanıcı yorumları

Polosmart saç ve sakal düzeltme makinesi kullanıcı yorumları başlıklı bu haberde, uygun fiyatlı traş makinesi olan polosmart saç sakal düzeltme makinesi şikayetleri ve kullananlar tarafından paylaşılan fiyat performans değerlendirmeleri yer almaktadır.

Polosmart saç sakal düzeltme makinesi kullanıcı yorumları
8 Şubat 2024 06:03

Polosmart saç sakal düzeltme makinesi, şarjlı, paslanmaz çelik bıçaklı, 45 dakika kullanım süreli, beyaz renkli bir kişisel bakım aletidir. Ayarlanabilir tarak ile farklı uzunluklarda saç ve sakal kesimi yapabilirsiniz. Kolay temizlenebilir ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Ürün boyutu 159x36x38 mm, ağırlığı 133 g’dir. Paket içeriğinde şarj kablosu, yağ şişesi, temizleme fırçası ve kullanım kılavuzu bulunmaktadır.

Polosmart saç sakal düzeltme makinesinin güncel fiyatı, satıcıya ve kampanyaya göre değişmektedir. Trendyol’da 335,71 TL, n11’de 325,90 TL civarında fiyatlar görülmektedir. Ancak stok durumuna ve satış koşullarına dikkat etmenizi öneririm.

Polosmart saç sakal makinesi yorumları

Polosmart saç sakal düzeltme makinesinin kullanıcı yorumlarına bakıldığında, genel olarak memnun kalanlar olduğu görülmektedir. Makinenin keskin, pratik, uygun fiyatlı ve uzun süreli şarjlı olması beğenilen yönleri arasındadır. Bazı olumsuz yorumlar ise makinenin çok titreşimli çalışması, şarj ünitesinin olmaması, kıl toplama haznesinin olmaması ve bıçakların yedek parçasının bulunmaması şeklindedir.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.