Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Rojbin Erden kimdir? Kürt mü? Babası nereli? Oynadığı Diziler

Rojbin Erden kimdir sorusundan daha çok rojbin erden babası nereli, aslen hangi memlekette doğdu, kaç yaşında veya aslı kürt mü gibi soruların yanıtları merak ediliyor. İnternette sizler için rojbin erden ile alakalı bir araştırma yaptık. İşte detaylar…

Rojbin Erden kimdir? Kürt mü? Babası nereli? Oynadığı Diziler
3 Şubat 2024 07:35

Rojbin Erden, model ve dizi oyuncusu olarak kariyerini sürdürmektedir. 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Opera Bölümü mezunudur. Trust Menarjerlik bünyesinde oyunculuk çalışmalarını sürdürmektedir.

1996 yılında dünyaya geldiği için 2024 yılı itibariyle 28 yaşındadır.

Rojbin Erden’in babası aslen nereli olduğu konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır. Bazı kaynaklarda ailesinin Muğla’ya göç ettiği, ancak hangi ilden geldiği belirtilmemiştir.

Rojbin isminin Kürtçe kökenli olması nedeniyle, Rojbin Erden’in Kürt olup olmadığı da merak edilmektedir. Ancak bu sorunun cevabını sadece Rojbin Erden veya yakınları verebilir. Bu konuda bir bilginiz varsa lütfen yorum yazarak paylaşınız.

Rojbin Erden, oyunculuk kariyerine 2021 yılında Çıplak adlı dizide rol alarak başlamıştır. Daha sonra 2022 yılında Show TV’de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği Gibi adlı dizide Melek karakterini canlandırmıştır.

Bu dizi sayesinde tanınmış ve beğeni toplamıştır. En son olarak 2023 yılında FOX’ta yayınlanan Yabani adlı dizide Asi karakterine hayat vermiştir. Bu dizide Simay Barlas, Halit Özgür Sarı, Ertan Saban, Özge Özberk gibi isimlerle birlikte oynamıştır.


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. Yıldırım dedi ki:

    Ben Rojbin Erden’in babası kürt mü diye merak etmiştim. Hiç bir yerde bir cevap bulamadım. Tabii ki kürt olmasının bir önemi yok ama sadece bir arkadaşımla iddiaya girdik. Ben Kürt olduğunu söyledim, o da değildir dedi. İddianın sonucunu merak ettiğimden acaba Kürt mü yoksa değil mi diye merak ettim. 🙂