Dolar 32,5644
Euro 34,6957
Altın 2.487,66
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Şevket Çoruh Tetikçi’nin Oğlu dizisi için Kürtçe öğreniyor!

Usta oyuncu Şevket Çoruh, Fox TV’de yayınlanacak olan Tetikçi’nin Oğlu dizisi için Kürtçe dersler almaya başladı. Diyarbakır’lı bir mafya rolünü canlandıracak olan Şevket Çoruh, rolü için Kürtçe dersler almaya başladı. Eşi ve çocuğu ile birlikte dizi çekimleri için Bodrum’a taşındı.

Şevket Çoruh Tetikçi’nin Oğlu dizisi için Kürtçe öğreniyor!
12 Mart 2023 00:09

Ünlü aktör Şevket Çoruh, yeni dizisi “Tetikçinin Oğlu” için eşi Özge Çoruh ve kızı Turna ile Bodrum’a taşındı. Netflix dizisi olan Sıcak Kafa’daki rolü ile bir kere daha usta oyunculuğunu ortaya koymuştu. Şimdi ise Tetikçi’nin Oğlu dizisi için çalışmalara devam ediyor.

Dizide, karanlık bir iş insanı olan İskender’i canlandıran Çoruh, Çukur’un yazarı Gökhan Horzum ve ekibiyle birlikte yazdığı dizi için Kürtçe kelimeler ve aksan da çalıştı.

O3 Medya ve Same Film ortaklığında çekilen dizi için 1. bölüm çekimleri tamamlanmak üzere. Dizi, FOX’ta mart sonuna yetiştirilmesi planlanıyor.

Şevket Çoruh ve eşi Özge Çoruh

Dizide, Hilmi Cem İntepe ve Nükhet Duru konuk oyuncu olarak rol alırken, başlıca rolleri Timuçin Esen (Korkmaz), Genco Özak (Güven), Serhat Kılıç (Esat), Sezin Akbaşoğulları (Huri), Baran Can Eraslan (Yunus), Bahar Şahin (Sibel), Esra Kızıldoğan (Nursel), Kaya Akkaya (Sarp) ve Aybike Turan (Kiraz) paylaşacak.

İskender’in oğlu Yiğit ile ilgili intikam yemini ederek girdiği büyük savaşın anlatılacağı dizinin yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın üstleniyor.


Haber yorumları
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.