Dolar 32,5106
Euro 34,9119
Altın 2.421,46
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 19°C

Thincal nedir? Reçetesiz alınır mı? Thincal 120 mg kullananlar

Thincal nedir? Bu haberde “thincal 120 mg eczanelerde satılır mı”, “thincal reçetesiz alınır mı”, “thincal kullanıcı yorumları” gibi konu başlıklarının yanı sıra Eczacı Nur Karataş tarafından thincal ve orlistat ile alakalı detayları izleyebileceksiniz. İşte orlistat ve thincal kullananlar tarafından paylaşılan yorumlar…

Thincal nedir? Reçetesiz alınır mı? Thincal 120 mg kullananlar
14 Şubat 2023 21:20

Thincal, etken maddesi orlistat olan bir ilaçtır. Obezite tedavisi gören hastaların kullanmaları için doktor kontrolünde reçete edilmektedir. Eczanelerde thincal reçetesiz satılır mı diye merak edenler için “Hayır” cevabını paylaşmak istiyoruz. Bu ilacı reçetesiz almanız mümkün değildir.

Thincal 120 mg, hamileler ve emziren kadınlar tarafından kullanılması tavsiye edilmiyor. Evet. İlaç sağlık bakanlığı onaylı bir ilaçtır. Bazı internet sitelerinde reçetesiz alınır diye belirtilmişse de bu bilgi doğru değildir.

Thincal 12 mg 84 kapsül satış fiyatı 2023 itibariyle 279,92 TL’dir. Barkod numarası “8699828150350” olup, bu numarayı internetten aratarak da detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.

Sözü çok uzatmadan sizleri thincal kullananlar tarafından paylaşılan kullanıcı yorumları ile baş başa bırakmak istiyorum. Eğer ürün ile alakalı merak ettiğiniz sorular varsa lütfen paylaşmayı ihmal etmeyiniz.

Thincal zayıflama hapı güvenilir mi?


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. Ahmet dedi ki:

    İnternette thincal satan kimse varsa lütfen bana yazsın. Satın almak istiyorum. Fiyatından fazlasını vermeye razıyım. Lütfen bana ulaşın. Thincal almak istiyorum.