Dolar 32,5496
Euro 34,9912
Altın 2.420,94
BİST 9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Yüz yıllık mucize dizisi oyuncuları ve konusu

Yüz Yıllık Mucize isimli televizyon dizisi, yakında Star TV’de yayınlanacak ve bu nedenle birçok kişi tarafından merak ediliyor. Dizinin konusu, yüz yıllık mucize oyuncuları ve çekim yerleri hakkında araştırmalar yapılıyor. İşte 100 yıllık mucize dizisi oyuncuları hakkında detaylar…

Yüz yıllık mucize dizisi oyuncuları ve konusu
9 Mart 2023 05:29

Yakında seyirciyle buluşacak olan Yüz Yıllık Mucize dizisi, başarılı oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dizinin konusu, oyuncuları ve çekildiği yerler merak ediliyor.

İlk fragmanı yayınlanan yüz yıllık mucize dizisi, yüz yıl yaşamasına rağmen genç görünen bir adamın hayatına genç bir kadının dahil olmasıyla yaşadıklarını ele alacak.

Aslında dizi size de “Age of Adeline” filmini hatırlatacaktır. Adeline’nin yaşı filminde de bir kaza sonrası bir türlü yaşlanmayan ve hep genç kalan bir kadının hikayesi anlatılıyordu. İzleyin, sonra yorumlarınızı yapın.

Dizinin başrollerini Birkan Sokullu ve Ebru Şahin paylaşıyor. 130 yaşındaki Ali Tahir’in hayatı önemli bir karar vermesiyle Harika (Ebru Şahin) ile karşılaşmasıyla değişiyor.

Yüz yıllık mucize oyuncuları

OGM Pictures’ın yapımcılığını üstlendiği, Hilal Saral’ın yönettiği ve Nuran Evren Şit’in kaleme aldığı Yüz Yıllık Mucize dizisinin başrollerinde Birkan Sokullu ve Ebru Şahin yer alıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra da yer alıyor.


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. İzzet dedi ki:

    Ebru Şahin’in 1. bölüm fragmanındaki bikinili hali yürekleri hoplatmaya yetti de arttı bile. O ne biçim bir vücuttur öyle arkadaş. Resmen eritti. Diyecek bir şey bulamıyorum. Tek kelimeyle mükemmel.

    1. Cenk dedi ki:

      Azabın gelmesi yakındır. Güzelim ülkeyi ne hale getirdiler. Gittikçe batıyoruz. Kaybetmeye mahkum olduk. Maalesef Kurtuluş Savaşı ile yenemeyen ecnebiler, bu tarz şeylerle çoktan içimize kadar girip fethettiler bizi. Yazıklar olsun bize.

  2. Yavuz Doğantürk dedi ki:

    Zerrin Tekindor sizce de Blake Lively’e benzemiyor mu? Abi ben bu kadını ilk gördüğümde aklıma direkt Blake Lively geldi ve bu kadar da olmaz dedim kendi kendime. Çok ilginç!