Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Zlynda 4 mg kullananlar: Kilo aldırır mı? Kanama yapar mı? 2024 Fiyatı

Zlynda 4 mg 2024 yılı itibariyle tercih edilen bir doğum kontrol hapıdır. Bu içeriğimizde Zlynda kullananlar, ilaç ile alakalı kullanıcı yorumları ve -varsa- Zlynda şikayetleri paylaşıyorlar. Ayrıca Zlynda kilo aldırır mı? Kanama yapar mı? Zlynda kullanırken adet olursa ne yapılır? Bu gibi soruların cevaplarını da bu haberde bulabileceksiniz.

Zlynda 4 mg kullananlar: Kilo aldırır mı? Kanama yapar mı? 2024 Fiyatı
20 Şubat 2024 06:29

Zlynda 4 mg ilaç, etinilestradiol ve drospirenon içeren kombine bir doğum kontrol hapıdır. Hamileliği önlemede %99 etkilidir. Zlynda doğum kontrol hapı hakkında çeşitli kullanıcı yorumları ve deneyimleri mevcut.

Bazı kullanıcılar, menopoz tedavisi veya adet düzensizlikleri gibi durumlar için doktorları tarafından bu hapın önerildiğini belirtmişler. Kullanıcılar, hapın regl döngüsünü düzenlemeye yardımcı olduğunu ve tedavi sürecinde doktor tavsiyesiyle kullanılması gerektiğini ifade etmişler.

Zlynda Kullanıcı Yorumları

Bunların yanı sıra doğum kontrol haplarının uzun süreli kullanımının meme kanseri riskini artırabileceği gibi endişeler de dile getirilmiş. Zlynda’nın diğer faydaları şunlardır:

  1. Adet kanaması ve ağrısını azaltır.
  2. PMS semptomlarını hafifletir.
  3. Akne tedavisinde yardımcı olur.
  4. Endometriozis tedavisinde yardımcı olur.
  5. Yumurtalık ve rahim kanseri riskini azaltır.

Zlynda’nın bazı yan etkileri de olabilir:

  1. Mide bulantısı
  2. Baş ağrısı
  3. Meme hassasiyeti
  4. Adet düzensizlikleri
  5. Kilo alma
  6. Ruh hali değişimleri

zlynda nedir

Zlynda kullananların yorumları:

Birçok kullanıcı Zlynda’nın adet kanamasını ve ağrısını azaltmada, PMS semptomlarını hafifletmede ve akne tedavisinde yardımcı olmada etkili olduğunu bildirmiştir. Bazı kullanıcılar mide bulantısı, baş ağrısı ve meme hassasiyeti gibi yan etkiler yaşamıştır.

Zlynda’nın güncel fiyatı

Zlynda’nın 28 tabletlik kutusu 304.16 ₺ civarındadır. Eczanelerde bu ilacı satın alabilirsiniz. Yine de kullanmadan önce sayfanın altında bulunan zlynda kullanıcı yorumları bölümünü incelemeyi unutmayın.

Zlynda ile ilgili şikayetler

Bazı kullanıcılar Zlynda’nın kilo almasına neden olduğunu bildirmiştir. Zlynda’nın ruh hali değişimlerine neden olabileceğine dair bazı endişeler vardır.

Doğum kontrol hapları hakkında genel bilgiler

Doğum kontrol hapları, hamileliği önlemenin en etkili yollarından biridir. Farklı türde doğum kontrol hapları vardır, bu nedenle sizin için en uygun olanı seçmeniz önemlidir. Doğum kontrol hapları bazı yan etkilere neden olabilir. Doğum kontrol hapı kullanmadan önce doktorunuza danışmanız önemlidir.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.