Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

Anubis ürünleri kullananlar, şikayetleri ve kullanıcı yorumları

Anubis ürünleri kullanıcı yorumları başlıklı bu içeriğimizde siz de Türkiye’de faaliyet gösteren Anubis firması ile alakalkı şikayetleri, kullanıcı yorumları ve merak ettiğiniz her şeyi tartışabilirsiniz. 2024 yılı itibariyle ürünlerin fiyatları güncellendi.

Anubis ürünleri kullananlar, şikayetleri ve kullanıcı yorumları
1 Şubat 2024 07:13

Anubis, 1982 yılında İspanya’da kurulan ve 2011 yılından bu yana Türkiye’de faaliyet gösteren bir cilt bakım ürünleri şirketidir. Anubis’in resmi internet sitesi anubisturkiye.com üzerinden orijinal ürünleri satın alabilirsiniz. Ayrıca, firmanın WhatsApp veya Instagram gibi sosyal medya platformlarından da satış yapıyor olma ihtimali bulunmaktadır.

Anubis, sektörde ciddi bir şirket olarak biliniyor ve ürünlerinin geliştirilmesi sürecinde doktorlar ve uzmanlarla çalıştıklarını sosyal medya paylaşımları aracılığıyla görebilirsiniz. Ancak, Anubis ürünlerinin etkinliği ve kalitesi hakkında herhangi bir kişisel deneyimim olmadığı için net bir yorum yapamam.

Anubis ürün yelpazesi oldukça geniş olup, yaşlanma karşıtı ürünler, akne ve sivilce bakım ürünleri, cilt bakım kremleri, cilt güzelleştiren serumlar, göz çevresi bakım ürünleri, cilt temizleyiciler, güneş koruyucu kremler ve göğüs bakım ürünleri gibi birçok kategoriye sahiptir.

Fiyatları, piyasadaki diğer kozmetik ürünlerle kıyaslandığında daha yüksek olabilir. Örneğin, “Regul Oil Cleansing Oil” ürününün fiyatı 561,00 ₺ olarak belirlenmiştir. Benzer ürünler ise 80-100 TL arasında bulunabiliyor. Ancak, Anubis ürünlerinin yüksek fiyatı, kalite ve etkinlik açısından değerlendirilmelidir.

  1. Regul Oil Serum Hydro Equilibrant (Yağ dengeleyici Serum) fiyatı: 1.154,00 ₺
  2. Effectivity Skin Age Revelation Pack fiyatı: 5.900,00 ₺
  3. Algas Rojas Cream (Selülit karşıtı ve şekillendirici krem): 1.358,00₺
  4. Polivitaminic Cleasing Mousse (Temizleyici köpük): 985,00 ₺
  5. Polivitaminic C-Lift Eye Contour: 951,00₺

Eğer Anubis ürünleriyle ilgili bir şikayetiniz varsa, ilk olarak ürünü satın aldığınız yer veya Anubis Türkiye müşteri hizmetleri ile iletişime geçmek en uygun yol olacaktır. Eğer bu yollarla çözüm bulunamıyorsa, Şikayetvar.com, Kullanıcı Yorumları gibi şikayet sitelerine veya forum sayfalarına sorunlarınızı yazarak başkalarını bilgilendirebilirsiniz.

Anubis ürünleri hakkında kendi deneyimlerinizi, memnuniyetinizi veya tavsiyelerinizi Kadınlar Portalı forumlarında paylaşarak, diğer kullanıcılara rehberlik edebilirsiniz. Bu tür kullanıcı yorumları, ürünler hakkında daha net bir fikir edinmek isteyenler için oldukça değerlidir.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.