Dolar 32,3404
Euro 35,0988
Altın 2.239,16
BİST 8.807,23
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 9°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 11°C
Per 11°C
Cum 13°C
Cts 14°C

Şenay Forbes kimdir? Kaç yaşında, nereli, doğum tarihi

Şenay Forbes kimdir? Bu biyografi yazımızda şenay forbes kaç yaşında, nereli, sevgilisi kimdir, burcu ne gibi soruların yanıtlarını paylaşacağız. Maalesef Şenay Forbes’in boyu ve kilosu ile alakalı kesin bilgiler elimizde bulunmuyor. Diğer bilgiler haberin detaylarında..

10 Temmuz 2021 21:04 | Son Güncellenme: 24 Temmuz 2021 18:39
Şenay Forbes kimdir? Kaç yaşında, nereli, doğum tarihi

Şenay Forbes, ÇGHB2 oyuncuları arasında bulunan Hamza Yazıcı’nın sevgilisidir. Birkaç gündür yüz binlerce kişi tarafından merak edilen Şenay Forbes’in doğum tarihi, doğum yeri, yaşı, burcu gibi bilgileri sizler için derledik. Sizler de yorum alanından Şenay Forbes ve Hamza Yazıcı çifti ile alakalı görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın.  Şenay’ın instagram’da yaklaşık 7000 takipçisi bulunuyor. Birçok haber sitesinde olduğu gibi konuyu uzatıp da saçma sapan cümleler kurmak istemiyoruz. O nedenle direkt konuya girelim 🙂

ŞENAY FORBES KİMDİR?

Şenay Forbes, 2 Ocak 2000 tarihinde Amerika’nın New York eyaletinde dünyaya geldi. Doğal olarka şenay forbes yaşı 21 olmaktadır.  İlkokulu ve liseyi Amerika’da okudu. Gittiği lisenin adı Woodbriqdge High School’dur. 2 Ocak’ta doğduğu için Oğlak burcudur. Ailesi ile birlikte Amerika’da yaşamaktadır. Babası yabancı, annesi Türk’tür.  Voleybol oynamayı çok seviyor. Einstein adında bir köpeği vardır. Sosyal medya hesapları şu şekildedir:

Gerçek adı Şenay Elif FORBES
Doğum tarihi 2 Ocak 2000
Yaşı 21 yaşında
Doğum yeri
New York, Amerika
Boyu 162 cm
Kilosu 57 kilo
Burcu
Oğlak burcu
Instagram @senayforbes
Tiktok @senayforbes
Twitter @senayforbes
Facebook @senay.forbes
Şenay Forbes

Şenay Forbes

Yaklaşık 1 yıldır Hamza Yazıcı ile birlikte olduğunu biliyoruz. Kendisi hakkında çok fazla bilgi bulunmuyor internette. Buradan da özel hayatının özel kalmasını istediğini tahmin ediyoruz. Kendilerine mutluluklar dileriz. Siz de şenay forbes ve hamza yazıcı ile alakalı yorumlarınızı sayfanın altından paylaşmayı unutmayınız.


Haber yorumları
YORUMLAR

  1. Serhat dedi ki:

    Çok güzelsin Şenay keşke seninle arkadaş olabilseydim. Ama nerede bende o şans.