Dolar 32,5139
Euro 34,9187
Altın 2.436,58
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 16°C
Paz 17°C
Pts 18°C

Yüz yıllık mucize dizisi ne zaman başlıyor? İlk bölüm yayın tarihi netleşti!

Yüz yıllık mucize dizisi ile alakalı detaylar gelmeye devam ediyor. İnsanların merak ettiği yüz yıllık mucizise ne zaman başlayacak ya da yüz yıllık mucize ilk bölüm tarihi ne zaman sorularının cevaplarına bu haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yüz yıllık mucize dizisi ne zaman başlıyor? İlk bölüm yayın tarihi netleşti!
11 Mart 2023 23:44

Yüz Yıllık Mucize isimli dizi, Star TV tarafından yayınlanacak ve izleyiciler tarafından merakla beklenmektedir. Dizinin yönetmen koltuğunda ödüllü kadın yönetmen Hilal Saral yer alırken senaryo Nuran Evren Şit tarafından kaleme alınmıştır. Dizinin ilk tanıtımı bu akşam ekrana gelecektir.

YÜZ YILLIK MUCİZE KONUSU

Yüz Yıllık Mucize’nin konusu, 130 yaşındaki Ali Tahir (Birkan Sokullu) ve hayatındaki önemli bir karar sonrası karşılaştığı Harika (Ebru Şahin) arasındaki ilişkiye odaklanmaktadır. Bu karşılaşma, hem Harika hem de Kemal için yeni bir sayfanın açılmasına sebep olacaktır.

birkan sokullu yuz yillik mucize dizisi

Yüz Yıllık Mucize Oyuncuları

Dizide yer alan diğer oyuncular arasında Zerrin Tekindor, Necip Memili, Gözde Seda Altuner, Laçin Ceylan, Ayşegül Cengiz, Yalçın Hafızoğlu, Merve Nur Bengi, Ecem Çalhan, Zehra Kelleci ve Hümeyra bulunmaktadır. Yüz Yıllık Mucize, 16 Mart 2023 tarihinde Star TV ekranlarında yayınlanmaya başlayacak.

Daha önce paylaştığımız detaylı yüz yıllık mucize oyuncuları için bağlantıya tıklamanız yeterli olacaktır.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.