Dolar 32,5785
Euro 34,6971
Altın 2.521,50
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Yağmurlu
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 22°C

Cem Güven kimdir? Kaç yaşında, sevgilisi, kilosu, boyu

Birol Güven ile Burcu Güven’in oğlu, yakışıklı oyuncu Cem Güven kimdir başlıklı bu yazıda Cem Güven’in yaşı, kilosu, boyu, sevgilisi, eğitimi vs.. merak edilen soruların cevapları..

15 Mart 2021 09:52 | Son Güncellenme: 15 Mart 2021 09:54
Cem Güven kimdir? Kaç yaşında, sevgilisi, kilosu, boyu

Bu biyografi yazımızda Cem Güven kimdir sorusunun yanı sıra cem güven kaç yaşında, sevgilisi var mı, kilosu, boyu vs.. gibi konularıda aydınlatmaya çalışacağız. Türkiye’de 10 yıl önce çocukluk dönemini yaşamış olan hemen herkes Çocuklar Duymasın dizisini hatırlar. Burada ilk etaplar da belli başlı kadro dizide rol almış olsa da geçtiğimiz yıllarda yeniden çekimleri başlamış, oyuncu kadrosu genişletilmişti.

Şimdi Cem Güven ile Çocuklar Duymasın dizisi ne alaka? Oyuncu olarak rol almasının yanı sıra babası Birol Güven’in MinT’in sahibi olması konuyu Çocuklar Duymasın dizisine bağlıyor. Ayrıca Seksenler, Çocuklar Duymasın gibi dizilerin jenerik müziklerini de söyleyen Burcu Güven’in de annesi olması olayı bağlantılandırmıştır diye düşünüyorum.

Cem Güven Kimdir?

Cem Güven, 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesinin adı Burcu Güven -ki sesi harika bir insandır- babasının da adı Birol Güven’dir. Genelde Google’da cem güven öykü güven diye aratılmaktadır. Hemen Öykü Güven’in de kardeşi olduğunu belirterek sevgilisi olmadığını hatırlatalım. Öykü Güven’de kendisi gibi oyuncudur. Doğum tarihinden hareketle basit bir matematik yapacak olursak cem güven yaşı 24 çıkmaktadır.

İstanbul’da ilkokulu, liseyi okudu. Beyoğlu’nda bulunan Özel Galileo Galilei İtalyan lisesinden mezun olduktan sonra The Juilliard School adındaki konservatuvar okuldan da eğitim alarak İstanbul Üniversitesi’nde yine konservatuvar okuyarak Piyano eğitimi aldı ve okulunu bitirdi.

cem guven sevgilisi

cem guven sevgilisi

Sosyal Medya hesaplarından Twitter’ı takip etmek isteyenler için @cemguven (en son geçen sene paylaşım yapmış) veya Instagram’da takip etmek isteyenler için @cemguven (burada aktif paylaşım yapıyor). Boyu 1.78 olup, kilosu 82’dir.

Cem Güven’in Filmleri / Dizileri

İlk olarak Çocuklar Duymasın dizisinde 2011 yılında Kerem karakterine can vererek TV kariyerine başlayan Cem Güven, sonraları 2016 yılında Pamuk Prenses adındaki sinema filminde rol almıştır. Buna bir aile filmi desek galiba isabet ederiz çünkü anne, baba, kardeş hepsi vardı. Daha sonra da 2020 yılında Ev Yapımı dizisinde rol alarak kariyer basamaklarını yavaş yavaş tamamlamaktadır.

  • Ev Yapımı (2020)
  • Pamuk Prenses (2016)
  • Çocuklar Duymasın (2011)

Cem Güven’in Sevgilisi

İtalyanca’nın yanı sıra İngilizce’de konuşabilen Cem Güven’in sevgilisi ile alakalı bazı bilgilere ulaştık. Fakat doğrulayamadığımızdan dolayı detayları paylaşmak istemiyoruz. Siz bu konuda bir malumata sahipseniz lütfen yorum alanından bizimle paylaşınız.


Haber yorumları
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.